Този път, ще срещнат сериозен отпор в цифрите на Бюджета.

...
 Този път, ще срещнат сериозен отпор в цифрите на Бюджета.
Коментари Харесай

Борисов: Асен Василев ще ни прецака

 

Този път, ще срещнат сериозен отпор в цифрите на Бюджета. Ние сме споделили, че няма да подвигаме налозите. Казали, че ще таксуват втора кола, и прочие. Можеше да се каже всичко това преди изборите. Сега излиза, че нашите кметовете подвигат налозите, което не е правилно, съобщи Бойко Борисов на заседание на актива на ГЕРБ във Велико Търново.

" Три години не се правеше нищо. Сега би трябвало да разбираем на хората дали има смисъл да продължава " сглобката ", означи още Борисов,допълва Днес бг.

„ Асен Василев ще ни прецака. За тази година заложените данъчни проходи са 35 милиарда, а все още има 2 милиарда неизпълнени. А за идната година са заложени 40 милиарда. От къде ще дойдат тия пари? Предупредих, че Василев ще надуе приходната част, с цел да може тия седем милиарда да си ги харчи “, съобщи Делян Добрев.

" Сега като внесат този бюджет, то ние сме в доста неизгодна обстановка. Пуснат един напудрен бюджет с черешка от горната страна, дето споделят " Ето, има за всички ". Ще се види, че не е подобен талантлив финансов министър, за какъвто към този момент все по-малко хора го считат ", добави Добрев.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР